Aquesta fotografia té ©

INFORMACIÓ A L’USUARI

https://www.es-therra.com com a Responsable del Tractament, us informa que, segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, (RGPD) ia la L.O. 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), tractarem les seves dades tal com reflectim a la present Política de Privadesa. En aquesta Política de Privadesa descrivim com recollim les seves dades personals i per què les recollim, què fem amb elles, amb qui les compartim, com les protegim i les seves opcions quant al tractament de les seves dades personals. Aquesta Política s’aplica al tractament de les dades personals recollides per l’empresa per a la prestació dels seus serveis. Si accepteu les mesures d’aquesta Política, accepteu que tractem les vostres dades personals com es defineix en aquesta Política.

RECOLLIDA I TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS

Els tipus de dades que es poden sol·licitar i tractar són dades de caràcter identificatiu. També recollim automàticament dades sobre la seva visita al nostre lloc web segons es descriu a la política de cookies.
Sempre que sol·licitem les vostres dades personals, us informarem amb claredat de quines dades personals recollim i amb quina finalitat. En general, recollim i tractem les vostres dades personals amb el propòsit de proporcionar informació referent a nosaltres i el nostre treball.

LEGITIMITAT

D’acord amb la normativa de protecció de dades aplicable, les vostres dades personals es podran tractar sempre que:

  • Ens ha donat el consentiment als efectes del tractament. Per descomptat, podrà retirar el seu consentiment en qualsevol moment.
  • Per requeriment legal.
  • Per existir un interès legítim que no es vegi menyscabat pels seus drets de privadesa, com per exemple l’enviament d’informació.

COMUNICACIÓ DE DADES PERSONALS

Les dades poden ser comunicades a empreses relacionades amb https://www.es-therra.com per a la prestació dels diversos serveis en qualitat d’encarregats del tractament. L’empresa no farà cap cessió, excepte per obligació legal.

ELS SEUS DRETS

En relació amb la recollida i tractament de les vostres dades personals, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres en qualsevol moment per:

  • Accedir a les vostres dades personals hi ha qualsevol altre informació indicada a l’article 15.1 del RGPD.
  • Rectificar les dades personals que siguin inexactes o estiguin incompletes d’acord amb l’article 16 del RGPD.
  • Suprimir les vostres dades personals d’acord amb l’article 17 del RGPD.
  • Limitar el tractament de les vostres dades personals d’acord amb l’article 18 del RGPD.
  • Sol·licitar la portabilitat de les vostres dades d’acord amb l’article 20 del RGPD.
  • Oposar-se al tractament de les vostres dades personals d’acord amb l’article 21 del RGPD.

Si heu atorgat el vostre consentiment per a alguna finalitat concreta, teniu dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Podeu exercir aquests drets enviant comunicació, motivada i acreditada, mitjançant el següent formulari: https://es-therra.com/contacte/ També teniu dret a presentar una reclamació davant de l’Autoritat de control competent (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

INFORMACIÓN LEGAL

Els requisits d’aquesta Política complementen, i no reemplacen, qualsevol altre requisit existent sota la llei de protecció de dades aplicable, que serà la que prevalgui en qualsevol cas.

Aquesta Política està subjecta a revisions periòdiques i l’empresa la pot modificar en qualsevol moment. Quan això passi, us avisarem de qualsevol canvi i us demanarem que torneu a llegir la versió més recent de la nostra Política i que confirmeu la vostra acceptació.